3D World

Yale 3D World Magic & Fun

KURSAAL OOSTENDE 24/06/2017 - 03/09/2017

3 d world magic and fun Oostende 2017
3 d world magic and fun Oostende 2017
3 d world magic and fun Oostende 2017
3 d world magic and fun Oostende 2017
3 d world magic and fun Oostende 2017
3 d world magic and fun Oostende 2017

Nieuws

Veel nieuwigheden

Yale 3D World Magic & Fun bulkt van de nieuwigheden dit jaar. Een photobooth, dieren die tot leven komen, een kortfilm en mapping. Geniet er met volle teugen van. Voor Ekid, download aub reeds thuis de 'app'. Die noemt dus Ekid en kan je gratis downloaden via Playstore of App Store. Veel plezier en tot binnenkort hoor.  

  

Veel nieuwigheden

Nikon service ...

Trouwe partner Nikon organiseert een wedstrijd waarbij de 5 leukste foto’s worden beloond met een Coolpix W100. Minstens even tof is dat Nikon toestellen ter beschikking stelt van de bezoekers die problemen hebben met hun foto-toestel of smartphone. Op die manier kunnen ze hun bezoek in alle comfort verderzetten.          

Nikon service ...

Mapping

Neem plaats aan tafel en laat het spektakel beginnen. Een restaurantbezoek zal nog nooit zo verrassend geweest zijn. Deze nieuwe attractie -van Belgische makelij- zal je een lange tijd bijblijven. Smakelijk !  

   

Mapping

Winnaars Filip & Mathilde ...

Bravo aan hoofdwinnaar G. Billiet en de 10 andere winnaars :  families W. Morel, S. Vandepoele, S. Van Meert, B. Vandekerckhove, G. Baetens, A. Deman, P. Vandegenachte, A. Devuyst, D. Geersens en A. Gantois

 

Winnaars Filip & Mathilde  ...

5e editie Yale 3D WORLD MAGIC & FUN .... en dit op de mooiste locatie aan de kust : Kursaal Oostende ....

Yale 3D World Magic & Fun is uitgegroeid tot een doe-evenement waar plezier voor het ganse gezin of vrienden centraal staat. Het evenement is tweeledig met nieuwe 3D-technologieën en 3D-decors waarin de bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar. Er zijn heel wat nieuwigheden op deze 5e editie. Tijdens de expo in 2016 werd al geëxperimenteerd met een AR-film (Augmented Reality). De bezoekers zagen zichzelf op een groot scherm vanop 8 meter afstand en bewogen mee met de animatie op het scherm. Dit jaar gaat de nieuwe AR-film over een zoo en dé AR-kortfilm is meteen een première voor de Belgische markt. Ook VR (Virtual Reality) komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’ : hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie, op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kortfilm gebracht, net als een photobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen. 

We zijn alle dagen open (7 dagen op 7) van 24 juni t/m 3 september, dit van 11 tot 18 uur. Diverse BV’s komen langs om samen met je op de foto te gaan : check verder onze website.  En u vroeg zich af wat onze hoofdpartner 'Yale' zoal doet ?  U kent ze zeker ....

Yale beschermt -sinds 1843- wereldwijd miljoenen huishoudens en bedrijven. De hangsloten, (digitale) sloten, kluizen en zoveel meer helpen mensen om hun favoriete bezittingen te beveiligen. Yale is één van de oudste en meest gerenommeerde merken in de sloten industrie!  Yale maakt deel uit van ASSA ABLOY Group.

Tot binenkort!